Traduceri instantanee din orice limba!

Traducerea instantanee din orice limba a oricarei pagini internet folosind extensia Google Translate! Cum sa o instalezi?!

O explicatie video care vrea sa te ajute sa intelegi cum poti sa instalezi traduceri instantanee cu extensia Google Translate:

Cand navigam in internet si ne gasim pe pagni web in limbi straine pe care poate nu le intelegem chiar bine, Google ne vine in ajutor cu o functie extraordinara in felul ei: Google translate!

Mai mult, Google ne pune la dispozitie o extensie pentru browser-ul Chrome!

traduceri instantanee cu extensia Google Chrome
Traduceri instantanee cu extensia Google Chrome

Daca folositi Chrome pentru a naviga in internet – si tot mai multi il folosesc in detrimentul lui Explorer care s-a redimensionat mult in ultimul timp – extensia traduce instanataneu orice continut din orice limba dorim.

Extensia se gaseste la o simpla cautare cu teremenul „Google Translate Extension”. Si cum presupun ca vei face cautarea cu browser-ul Chrome, cand ai gasit extensia, acesta te va intreba daca vrei sa o instalezi. Ii dai ok si gata, suntem gata sa intelegem si chineza!

Poate multi dintre noi inteleg italiana; poate si mai multi inteleg engleza. Altii cu siguranta inteleg germana. Dar cati le inteleg si pot sa citeasca sau sa scrie in toate aceste limbi? Mana sus!

In bara de instrumente e browser-ului, dupa ce ai instalat extensia, va aparea icoana Google Translate.

Cand te afli pe o pagina oarecare intr-o alta limba, tot ceea ce trebuie sa faci e sa apesi butonul ala in dreapta sus, sa alegi limba in care vrei sa fie tradusa pagina, (in cazul nostru in romana banuiesc), si Voilà! Magic! Totul in romana! Chiara daca traducerea nu este perfecta si sintaxa are carente, contextul este usor de descifrat si explicatiile si recenziile produselor pot fi intelese.

Devine astfel foarte usor sa navigam si sa facem orice cumpartura dorim, sau sa ne inscriem la orice alert de oferte vrem!

Poti folosi pagina Google Translate ca sa scrii textul tau in romana si sa-l traduci in orice alta limba. Extrem de folositor daca avem de trimis o recalmatie de exemplu, daca avem nevoie sa comunicam cu un vanzator tert din Marketplace!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Google Chrome Translate
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu