Obiecte usate ca si noi pe Amazon.

Afacerile care se pot face pe Amazon sunt infinite.

De exemplu, exista o categorie dedicata numai pentru obiectelor usate sau noi cu mici defecte. Se numeste Amazon Warehouse Deal.

Reduceri pe Amazon

Produsele vandute aici sunt reconditionate dupa ce au suferit mici defecte si vandute la preturi mult mai mici decat variantele lor noi.

Poti aici sa gasesti un telefon de ultima generatie vandut la un pret absolut incredibil doar pentru ca are o mica zgarietura pe spate de exemplu. Sau un laptop nou care are un defect mic de tot si care nu mai poate fi vandut ca nou.

Cand ajungi pe pagina Amazon a produselor reconditionate, vei vedea in partea stanga a site-ului o lista de categori.

Poti merge pe categoria pe care doresti si poti sa vezi ce se gaseste. Mai jos ai un link spre paginile de obiecte reconditionate ale site-urilor Amazon din Italia, Germania, Anglia si America.

Aceasta categorie a obiectelelor usate garantate este gestionata in principal de resellerii din Marketplace.

Unele obiecte vandute aici nu pot fi trimise in Romania pentru ca resseller-ul nu vrea sa le trimita.

Garantia legala.

Oricum, daca apar probleme de garantie sau daca obiectul pe care-l cumperi mai are si alte defecte decat cele descrise pe pagina sa pe Amazon, Garantia legala se aplica si Amazon va gestiona restituirea obiectului.

Tine doar cont ca daca vrei sa restitui obiectul pentru un defect care este descris pe pagina sa de vanzare, Amazon va refuza restituire sa si retunarea banilor.

Deci pana mergi sa faci plata citeste atent tot ce e scris pe pagina sa, ca sa nu ai surprize ulteriore.

Pentru a te hotara daca vrei sa restitui produsul, ai la dispozitie 30 de zile de la data la care ti-a ajuns.

Ceea ce este particular despre aceasta categorie pe Amazon, este faptul ca un produs, de exemplu un telefon, il poti gasi la acel pret doar o singura data.

Odata ce s-a vandut, nu mai exista unul la fel. E normal dat fiind faptul ca sunt obiecte reconditionate si revandute ca urmare a unor mici defecte.

Deci daca vezi ceva la un pret bun si vrei sa cumperi, fa-o atunci. Poate altcineva il va cumpara daca astepti si tu pierzi ocazia.

Unde sunt aceste produse?

Un alt lucru particular despre acesta categorie, ca si despre categoria Cadouri pe Amazon, este fapul ca aceste obiecte pot fi gasite doar pe un site Amazon si nu pe toate.

Sunt ocazii si ca atare nu sunt obiecte de serie. De aceea vei gasi un produs doar pe Amazon Italia si nu pe Aamzon Germania, Anglia, etc.

 reduceri Amazon Italia Reduceri Amazon Germania
 Reduceri Amazon Anglia Reduceri Amazon America

Aici gasesti un ghid de utilizare Amazon care sa te ajute sa faci comenzi pe orice site Amazon!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Aamzon Warehouse Deal.
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu