Haine de firma pe Amazon

Moda ieftina pe Amazon.

Amazon vinde o cantitate enorma de haine de firma cum nu mai vinde nimeni nicaieri.

haine de firma pe Amazon

Amazon este enorm. Ehi da, este doar un site dar este enorm. Daca tot ceea ce se vinde pe Amazon ar trebui pus intr-un magazin, acesta ar ocupa loc cat pentru 20 de molluri. Doar pentru a expune ceea ce se vinde, nu si pentru depozitare.

Pe Amazon gasesti absolut orice, la orice pret. Acelasi produs poti sa-l gasesti foarte ieftin sau foarte scump, chiar pe acelasi site Amazon.

Ce marci se gasesc pe Amazon?

Sigur ca pe Amazon se gasesc multe marci renumite. De ajuns sa faci o cautare cu numele brand-ului care te intereseaza si rezulatatele sunt nenumarate.

Dar ceea ce este si mai frumos despre Amazon, este ca poti sa gasesti haine de firma foarte scumpe vandute la preturi accesibile.

Sunt haine vandute de reselleri care de obicei pun la vanzare stock-uri intregi sau fac reduceri mari pentru cine stie ce optica de marketing urmaresc. Cert este ca Amazon este o alternativa extraordinara la orice alt magazin sau ecommerce unde sa cauti si sa gasesti ceea ce-ti doresti in privinta hainelor de firma.

Depinde din ce unghi faci cautarea, site-urile Aamzon iti vor returna diferite rezultate. Daca cauti numele uni brand, iti va arata ce are din acel brand; daca cauti haine de firme in general, iti va arata o mutime de categori.

Daca mergi la oferte haine, te va duce pe paginile unde hainele sunt la reduceri.

Lucruri extrem de dragute la preturi extrem de accesibile poti sa gasesti pe Aamzon. Cum este aceasta rochie simpla dar extrem de eleganta. La numai 11,38 euro. La care se adauga 8 euro pentru transport in Romania.

Sfatul meu este ca atunci cand cumepri ceva de genul acesta, pentru a reduce pretul transportului, sa cumperi mai mult de un obiect. Depinde cat cumperi, dar pentru doua trei rochiete asa vanzatorul iti va lua acelasi  pret de tran sport. Bineinteles, daca le cumepri de la acelasi vanzator terz.

Ce se gaseste pe Amazon?

Aceasta alta rochita costa 49,99 de euro, dar este deosebita, probabili merita banii, pe cat ma pot pricepe eu la moda. Cumparata in acelasi timp cu cea de mai sus, costul transportului este de 9,39 euro.

 

 

La barabati alegerile sunt la fel de multe. De exemplu aceasta giaca de ploaie la 39 de euro de la Nike. Vanduta si expediata de Aamzon si in Romania.

Presupunem ca ati cumparat toate aceste trei haine, veti plati 10 euro si 20 de centi pentru ca toate trei sa va fie aduse in Romania, la usa dvs de curieri! Nu e fain? Vi se pare mult transportul pentru ytrei haine ca acestea? Mie nu.

Sigur, probabil ca navigand pe Amazon la capitolul haine de firma, vei gasi haine deosebite la preturi foarte bune dar care nu pot fi trimise in Romania.

Din pacate, nu exista solutie la aceasta problema, doar sa aveti pe cineva in Itaia (sau in Germania, Anglia, Franta) unde faceti cumparturile si sa introduceti adresa lor pe site-ul Amazon. Sa le primeasca pentru tine si sa ti le trimeata in Romania.

Nu te descuraja, daca ai rabdare sa cauti vei gasi si alte haine frumoase care iti vor place cu siguranta si care pot fi trimise de Aamzon in Romania!

Asa functioneaza pentru orice produs vrei sa cumperi.

Ce categori de haine exista pe Amazon?

Cand intri pe Amazon pe aceasta pagina, ai la dispozitie cateva alegeri. Intre barbati, femei, copii, fetite, bebelusi. Cand intri pe una dina ceste categorii, poti sa alengi in continuare ceea ce te intereseaza. De exemplu poti sa alegi intre geci, panataloni, incaltaminte, ceasuri, curele etc. Incerca tu singer sa vezi cum functioneaza.

Dupa ce ajungi pe pagina unde iti sunt prezentate hainele din alegerea ta, vei vedea in partea stanga un menu de unde poti sa filtrezi alegerea si mai mult.

De exemplu ai alegeri pentru marca, in baza la pret, de cand sunt in vanzare, cine le vinde etc.

Aici sub ai legaturi la paginile de moda de pe site-urile aamzon di Italia, Anglia, Germania si America.

Amazon moda Italia

Amazon moda Germania

Amazon moda America

Amazon moda Anglia

Daca n usti cum s afaci ca sa cumeperi de pe Amazon, sau cum sa intelegi limba in care acesta este facut, aici ai un ghid complet de utilizare.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Moda Amazon
Author Rating
51star1star1star1star1star

2 comentarii la „Haine de firma pe Amazon”

Lasă un comentariu