De ce sa nu cumperi pe Amazon?

Exista cateva motive care te-ar putea face sa vrei sa nu cumperi de pe Amazon!

Accesul interzis fricosilor pe Amazon
Accesul interzis fricosilor pe Amazon

In afara de frica ancestrala (doar de cateva decenii), de a-ti folosi cartea de credit, motivul principal este ca ai vrea sa nu cumperi pe Amazon pentru ca aceasta este o MULTINATIONALA!

Practic dai apa la moara unei multinationale! Si cum s-ar putea ca tu sa fii un socialist inrait, multinationalele iti stau de-a traversul!

Ce multinationala?

Amazon este una dintre cele mai bogate companii de pe pamant la ora actuala. Si devine pe zi ce trece tot mai bogata!

Deci, de ce ai vrea tu, un roman nu chiar bogat as spune, sa le dai bani lor? Chiar, ia incearaca sa-ti raspunzi la intrebarea asta! Si daca ti-ai raspuns in mod logic, atunci hai sa lasam prostiile si sa trecem mai departe!

Frica ca nu-ti vine pachetul!

Da, asat e naspa! Stiu din experienta! E urat sa astepti un pachet care nu-ti mai ajunge! Eu cand eram la scoala, la internat la oras, asteptam in fiecare sapatamana pachetul de la ai mei, de la tara. Pe langa branza si prajiuturile pe care mi le trimiteau, erau acolo si ceva baconte. Imi aduc aminet ce nerabdare si ce ansie aveam sambata cand asteptam rata la autogara! Daca nu vine, daca nu pi l-au trimis? Asa ca te inteleg perfect, crede-ma!

Numai ca singurul lucru pe care vreau sa ti-l spun este ca Amazon e Amazon, si nu rata de Sambata dimineata!

Frica ca iti cheltui bani si poate nu mai ai sa treci luna!

Da, si asta e nasola! Mie mi se intampla si acum sa o simt, intre doua salarii!

Frica ca poti gasi pe Amazon ceea ce-ti doresti!

La preturi incredibil de convenabile, si poate totusi sa nu ai bani in momentul acela. Da, e nasol, ar trebui sa ceri o marire de salariul la seful tau! Eu faca asta in fiecare saptamana, din inertie, nu se stie niciodata!

Frica de americani!

Nasol rau de tot! Poti merge la rusi sa cumepri de la piata. Si la ei gasesti orice vrei tu!

Lasă un comentariu