Cum urmaresti reducerile pe Amazon?

Cand vrei sa-ti iei ceva dar nu esti inca gata, ai nevoie sa stii cum urmaresti reducerile pe Amazon.

urmarie pret Amazon
urmarie pret Amazon

Sa spunem ca ai pus ochii pe ultimul model de smartphone de la Apple. Sau de la Samsung. Sau pe cel mia tare laptop pe care il stii si pe care ti-l doresti.

Sau ca vrei sa cumperi un software de care ai nevoie. O pereche de adidasi de marca sau o bijuterie super. Sau poate vrei sa-ti schimbi usile de la apartament! Cine poate stii de ce ai tu nevoie in afara de tine?

Dar indiferent ce iti trebuie, sau ce visezi, il vei gasi cu siguranta pe Amazon. Daca nu pe Amazon Italia, poate pe Amazon Germania. Sau Anglia, Sau America, cine stie? Problema este asta: gasesti da orice, dar la ce pret?

Nu poti sa dai oricat pe ceva ce vrei sa ai. Sau oricum, vrei sa dai mai putin decat te costa in Romania. Trebuie sa fie posibil sa profiti de-o oferta, de-o reducere ceva!

Daca ai rabdare, orice produs ajunge la reduceri!

Dar tu stii ca orice produs de pe Amazon va fi vandut la un moment dat cu discount?

Daca este un produs nou si la moda, poate il gasesti dupa cateva luni la reduceri, pentru ca cine il produce face din asta un motiv de marketing. Sa vanda mai mult, etc.

Sau daca este un produs generic, il poti gasi la reduceri pentru ca cine il vinde are nevoie sa elimine din stock. Sau pentru ca Amazon insusi impune o politica de reduceri ciclice dintr-un motiv publicitar simplu dar eficace? Cine stie?

Sigur e ca daca ai rabdare si esti meticulos, poti sa urmaresti pretul la acel ceva pe care ti-l doresti si sa astepti momentul oportun pentru a-l cumpara!

Poti face afaceri incredibile daca ai rabdare sa cauti. Dar mai ales sa astepti!

Dar cum il urmaresti?

Daca uiti sa te uiti intr-o zi la pret si chiar in ziua aia era la reducere?

Daca ne dorim ceva de pe site-urile Amazon dar nu suntem gata sa cumapara, sau vrem sa mai asteptam sa scada pretul, putem pune acel bun sub urmarire de pret.

Exista doua moduri de a face asta:

  • Unul este sa-l punem intr-o “lista de dorinte” creata de noi in contul nostru si sa vizitam regular pagina produsului pentru a vedea pretul. Odata introdus intr-o lista este mult mai usor de gasit produsul si nu trebuie sa-l cautam de fiecare data pe site.

 

  • Dar exista un mod si mai inteligent de a urmari pretul unui produs. Pentru asta ne vine in ajutor tot o extensie a browser-ului Chrome. Sau Fierfox pentru cine folosete acel browser. Extensia se numeste Keepa, Amazon Price Tracker. Exista si aplicatia Amazon Price Tracker in Google Play ca sa poti face totul de pe telefonul tau!

Practic pe pagina produsului se seteaza limita de pret de care suntem interesati iar cand pretul va ajunge la acel pret pe care l-am setat, extensia ne va trimite un email.

Mai mult, aplicatia ne prezinta si un grafic cu mersul pretului de-a lungul timpului. Acest grafic se incarca automat pe pagina produsului cand avem instalata extensia.

Extrem de util ca sa ne facem o idee daca pretul e in scadere si merita sa mai asteptam.

De exemplu, daca Iphone 8 costa 850 de euro si vrem sa asteptam pana va ajunge la 700 de euro, setam aplicatia la acea valoare. Cand pretul pe Amazon a acestui telefon a ajuns la 700 de euro un email ne va avertiza. Daca in schimb nu va ajunge niciodata (va ajunge, toate preturile scad in timp sau va intra la oferte la un moment dat), niciun email nu ne va fi trimis.

Putem sa setam aplicatia pe scari de preturi. Adica ii dam o valoare de 20 de euro (exemplu), in minus. Cand primim emailu-ul ca pretul acelui telefon este cu 20 de euro mai ieftin, mergem si o resetam cu alti 20 de euro in minus. Astepatam din nou email-ul de confirmare a ieftinirii. Pana cand ne decidem sa cumparam! Cool, nu?

Mai mult, acel produs poate sa intre neastepat intr-o zi la Ofertele Fulger si pretul lui sa scada foarte mult. Aplicatia ne va trimite un email cu pretul si asa vom fi gata sa facem afacerea secolului!

Pentru ca tracking-ul sa functioneze tot ce ai nevoie este sa te inregistrezi. Creezi un cont si atat.  Vei fi invitat sa te inscrii dupa ce ai instalat aplicatia si cand mergi pe primul produs pentru a seta alarma de pret!

Concluzie!

In acest fel este posibil sa setam alarme pentru tot ceea ce ne dorim. Facem o proiectie logica la cat poate sa ajunga pretul acelui produs raporat la posibilitatea noastra de cheltuiala pentru el. Clar ca, daca vei seta pretul la Iphone 8 la 100 de euro, probabil vei astepta mult si bine!

Foarte util si un ajutor foarte mare pentru a ramane informati cu pretul la un bun care ne intereseaza!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Amazon Price Tracker
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu