Carti pe Amazon

Amazon a inceput cu multi ani in urma chiar de la vanzarea de carti online. Probabil Jeff Besoz, patronul Amazon, nici nu si-a imaginat atunci unde va ajunge firma creata de el intr-o zi.

Poti gasi milione de carti pe Amazon, cam tot ceea ce a fost scris in ultimii 20 de ani!

Amazon Kindle Store
Amazon Kindle Store

De aceea si astazi Amazon este foarte dezvoltat la sectiunea carti. In plus, vanzarea de carti Amazon preferea sa o gestioneze el insusi. Este ceea ce se numeste Amazon Genuin.

Pe Amazon se pot gasi orice fel de carti, in toate limbile din lume. Chair si in romana.

Desigur, cele mai multe carti le poti gasi in limba engleza. O alegere uriasa de carti in engleza, daca te descurci cu ea. De toate felurile: technice, narative, educative, orice fel.

Ceea ce este cu adevarat frumos despre carti in ziua de azi, este faptul  ca nu mai ai nevoie neapart de carte in forma sa fizica, adica din hartie.

Poti sa o citesti si in format electronic. Amazon a creat pentru acest format o aplicatie care se numeste Kindle. Tot el vinde si dispozitive e-reader care functioneza pentru acest format.

Le poti gasi pe site-urile Amzon cu preturi de la 20 de euro pana la 200 de euro.

Kindle se poate descarca si pe calculator sau pe telefonul mobil. Sau pe tableta, care in acest fel poate deveni un „Kindle – reder” in toata regula.

Link-ul de descarcare il aveti aici (pe Amzon UK, dare este acelasi pe toate site-urile, doar limba setarilor este diferita):

https://www.amazon.co.uk/gp/kindle/kcpApp.html

Pe site-urile Amazon se pot gasi si multe ebook-uri gratis. Inutil sa mai spun ca Amazon.com, adica site-ul principal al Amazon-ului locat in America, exista cea mia completa si mai vasta colectie de ebook-uri dintre toate site-urile Amazon.

In cazul ebook-urilor, acestea vor fi doar descarcate in format electronic, deci nicio livrare fizica. Nu conteaza de unde il cumperi sau il descarci gratis, in format electronic iti vine prin eter pana pe e-reader-ul tau, indiferent daca acesta este un dispozitiv Kindle, un tablet, telefon sau calculator!

In plus, in aria Kindle, vei putea sa navighezi si sa cauti ce carte vrei fara sa mai treci prin tot site-ul Amazon.

Eu am cumparat multe carti de pe Amazon. Unele fizice, din hartie, cu livrare acasa – cele mai multe in format elctronic.

Pretul la cartile de pe Aamzon este cu mult mai mic decat pretul lor in librarie in Romania, motivele fiind evidente.

In plus, daca esti un pasionar al lecturii si poate te gandesti sa scrii tu insuti, Amazon iti da posibiliatea sa incarci o carte a ta in formatul kindle si sa o pui in vanzare in lumea intreaga.

Nu se stie niciodata unde zace un mic Hemingway care are doar nevoie de a putea sa se faca cunoscut!

La sectiunea carti de pe site-urile Amazon, in partea stanga vom vedea un meniu cu teme si categorii de carti.

Din orice sector si de orice fel. De ajuns sa alegi sectiunea, eventual limba si poti gasi ceea ce cauti intr-o secunda. Sau daca stii deja titlul la ceea ce vrei cauti in search box-ul principal.

Odata ajunsi pe pagina cartii pe care o doriti, aveti mai mlte optiuni. Cumpara in format Kindle, cumpara in copertina reala sau audiobook (daca cartea are si varianta audio).

Tu alegi in ce format o doresti. O platesti daca nu este gratis. Dupa ce platesti pe Amazon, daca ai ales cartea in format electronic, acesta va intreba daca sa o trimita in contul tau Kindle. Daca nu ai deja unul vei fi invitat sa-ti faci.

Puteti gasi carti extrem de utile pe Amazon, carti care sunt imposibil de gasit in Roamnia.

Mai ales daca nu sunt in limba romana. Gandiste-te doar la o carte care sa te invete engleza, scrisa in limba engleza pentru nevorbitori de engleza! Ce curs poate fi mai eficient decat unul in limba sa?

Oricum, si in limba romana avem ceva alegere la dispozitie. De ajuns sa cautam “romanian books” sau un titlul oarecare in box-ul search-ului.

Carti pe Amazon Anglia
Carti pe Amazon Italia

 

Vezi aici cum sa foloseti Amazon!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kindle
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu