Comenzi pe Amazon din Romania

Cum sa faci comenzi pe Amazon in toata siguranta, de pe site-urile acestuia: Amazon Italia, Amazon Germania, Amazon Anglia sau Amazon America – din Romania!?

De ce Amazon?

Inainte de toate, sa raspundem la intrebarea: De ce ai vrea sa faci comenzi pe Amazon? De ce sa cumperi pe Amazon din Romania?

De ce sa nu comanzi pe Alibaba, de ce nu comenzi pe Emag sau Altex etc. De ce sa nu comanzi pe de site-uri romanesti de e-comert?

comenzi pe Amazon
Comenzi pe Amazon din Romania

Chiar asa! De ce sa cumperi pe Amazon? (Nu ma lua in serios, nu m-as fi apucat sa construiesc un site ca asta si sa cheltui bani daca nu aveam glume in program! Nici eu nu stiu daca sunt serios! (glumesc eh?).

Stii cume se spune? Nu merge Mahomed la munte, dar vine muntele la Mahomed! Asa si cu Amazon!

Dar ai dreptate sa te intrebi asta! In primul rand, Amazon nu are o platforma de vanzare in Romania. Mare problema, mare!

Unde atunci daca nu pe Amazon?

Daca totusi te decizi sa incerci sa cumepri pe Amazon, atunci trebuie sa cumperi din afara.

Deci va trebui sa cumperi de pe Amazon Italia, Amazon Germania, sau Amazon Anglia, Amazon Franta, Amazon Spania sua chiar de pe Amazon America.

E doar bine de stiut ca produsele cumparate pe Amazon.com, adica Amazon America, ar putea fi mai scumpe deoarece America nu este in Uniunea Europeana si se aplica alte taxe.

Plus transportul care e cu siguranta mai scump. Depinde; pretul la anumite produse poate fi totusi asa de mic ca incluse taxele sa fie totusi mai ieftine decat in Romania!

Dar de ce ai vrea sa cumperi pe Amazon? Nu ai altceva mai bun de facut? De exemplu sa iesi la o bere cu prietenii sau sa dai like pe Facebook la ceva poze cu pisici?

Sa nu cumperi de pe Amazon este extrem de simplu. Practic nu faci nimic!

Este complicat sa comanzi pe Amazon?

Sa comanzi pe Amazon nu este complicat deloc; pentru cine nu vrea sa inteleaga cum functioneaza sau se lasa dus de frica de a cheltui bani este insa periculos!

Banii bata-i vina! Ii cheltuim oricum! Depinde unde, cum si pe ce!

Vrem nu vrem, negustori ne numim!

Daca vrem ceva, daca avem o dorinta secreta, mai devreme sau mai tarziu o sa ne-o sadisfacem. E stiintific, dovedit de statistica. Nu ai cum sa scapi de dorinta! Vei cumpara!

Si daca tot stii in suboconstientul tau ca vei cumapara, te intreb eu aici: de ce nu ai cauta oferta cea mai convenabila?

Uite, aici intra in joc Amazon! Pe Amazon gasesti oferte imposibil de gasit altundeva!

Deci, totusi, de ce Amazon?

Lasa-ma sa-ti enumar doar cateva motive aici de ce ai vrea asta!

Daca dupa ce le citesti crezi ca merita sa te interesezi acestui argument, poti sa mergi inainte. Daca nu, lasa pagina asta si mergi pe vreun magazin online romanesc!

  • Amazon este cel mai mare retailer online din lume. Poti gasi pe Amazon lucruri care nu le vei putea gasi altundeva!
  • Amazon, dat fiind ca este cel mai mare retailer online din lume, reuseste sa ofere ocazii si preturi pe care alti vanzatori online nu au cum sa le ofere!
  • Amazon este mai mult decat un retailer online. Este un brand sinonim cu garantia. Mai mult, este deja un stil de viata. Multi cumapratori din strainate au facut din Amazon primul furnizor pentru lucruri esentiale sau speciale din viata lor. Tu de ce nu ai vrea sa fii in trend cu acest mod de a cumpara in era in care traiesti? Doar pentru ca locuiesti in Romania?
  • Poti face chiar afaceri pe Amazon. Poti gasi produse la preturi incredibile, printre milionele pe care acesta le are, pe care poti dupa se le revinzi in magazinul tau online sau fizic.
  • Amazon ofera tot felul de bonuri de discount si are categori de produse intregi la preturi de discount. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti aceste categori si produsele care sunt publicate acolo pentru a gasi ocazia pe care o cauti de mult.

Deci hai, ce mai stai? Ia cartea de credit in mana si ia uite aici ce oferte poti gasi:

Amazon Italia oferte

Amazon Anglia oferte

Amazon Germania oferte

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Amazon
Author Rating
51star1star1star1star1star

Un comentariu la „Comenzi pe Amazon din Romania”

Lasă un comentariu