Black Friday pe Amazon e pe vine!

De ce sa alegi Black Friday pe Amazon si nu pe eMag sau ceva mai bastinas asa?

Pai pentru ca tu nu ai bani de aruncat pe geam si daca vrei sa-ti cumperi ceva vrei sa-l gasesti la cel mai bun pret. Sau nu?

Black Friday Italia

E simplu: De Black Friday pe Amazon, adica pe 24 Noembrie, poti sa gasesti o gramada de chestii super faine si super scumpe la preturi extrem de reduse. Pe Amazon, din Italia! Sau din Germania! Sau din Anglia! Sau chair din America!

Pai si de ce Black Friday?

Clar, stim toti ca de Black Friday magazinele o iau razna! Mai ales cele online! A devenit o traditie si in Romania. Retailerii folosesc ocazia pentru a reduce din stocuri si mai ales pentru a promova branduri si a construi imagine. Pentru a castiga increderea clinetilor!

Aspirator Robot Philips

Iar noi, ne aruncam in gat sa facem afaceri, ca de, asa e comunismul, pardon, consumismul!

Suntem o tara periferica dar mandra! Branduri mondiale nu prea ne baga in seama.

Asta doar pana isi dau seama ca si romanul de azi nu mai e chiar romanul ala de ieri. Puterea lui de cumparare a crescut; dorinta de a-si moderniza viata l-a adus cu pasi rapizi sa fie un competitor valabil la nivelul de trai din Occident.

Asa si Amazon. Doar cu putini ani in urma nu prea vroia el sa expedieze si sa vanda la romani; acum a inteles potentialul pietii si uite ca si-a schimbat parera!

Amazon este cel mai mare retailer mondial. Asta inseamna ca nu poate avea competitie – la preturi mai ales – dar si la gama de produse pe care le ofera!

Intre Amazon si retail-urile romanesti diferenta este mare! Ocaziile pe care le ofera Amazon sunt imposibil de gasit oriunde altundeva in Romania, de cele mai multe ori!

Sa luam un exemplu!

Aspiratorul Robot Philips FC8776/01

Cine nu-si doreste sa stea la un film in timp ce tehnologia ii matura casa?

Aspiratorul robot este una dintre dorinetele ascunse a multor sotii si mame de romani! Pretul lui este proibitiv insa. De acea ramane pentru ani de zile doar un vis!

Aspirator Robot Philips FC 8776/01 Aspiratorul Robot Philips FC8776/01 costa 449 de euro pe site-ul official al marcii Philips.

Aspirator Robot Philips Pe Amazon il gasesti la oferte acum, in asteptarea Black Friday pe 24 Noiembrie, la 199 de euro.

Amazon il livreaza in Romania!

Costul total al acestui aspirator adus acasa este de 211, 86 euro. Adica 980 de lei circa.

Aspirator Robot Philips pe eMagPe eMag, la reduceri costa 1299 de lei.

 

Daca matematica nu ma inseala, se economisesc circa 320 de lei. Si scuzati-ma daca e putin!

De ce este o afacere Aspiratorul Robot Philips FC 8776/01 ?

Este un aspirator nu de top dar foarte bun pentru categoria sa. Isi face treaba decent si te scuteste de o garamda de munca si timp pierdut.

Dispune de o buna orientare si o putere de aspirare discreta.

Aspira bucatile de paine cazute de pe masa de exemplu si orice de dimensiuni mici sau medi. Clar ca daca vrei sa-ti curete apartamentul dupa ce l-ai zugravit nu cred ca este in stare sa o faca. Dar ca sa curete covorul si podeaua de scame, miezuri si praf e excelent!

In cutia sa se gasesc alte doua accesorii.

Statia de reincarcare si un perete virtual. Peretele virtual poate fi folosit pentru a spune aspiratorului sa nu se apropie. De exemplu la trecerea dintr-o camera in alta.

Timpul de reancarcare e un pic cam lung dar accetabil.

Nu este zgomotos si nu creaza probleme de volum inalt de operare.

Avantaje:

• Nu are defecte particolare in corelatie cu pretul de categorie medie
• Se orienteaza bine si pe intuneric
• Este foarte usor.

Dezavantaje:

• Putere de aspirare nu foarte mare
• Timp de incarcare un pic cam lung

Carateristici tehnice:

• Diametru: 33 cm
• Inaltime: 8 cm
• Autonomie: 120 minute
• Timp de reincarcare: 240 minute
• Intoarcere automata la statia de reancarcare: Da
• Zgomot: 63,4 dB
• Putere: 30 W
• Capacitatea sacului: 0,4 l

Aspirator Robot Philips

Concluzii:

Acest model de aspirator robot produs de Philips este într-adevăr un dispozitiv bun. Este un produs pentru uz casnic care nu dezamageste așteptările si ajuta cu adevarat pe cei care nu au timp de munca casnica, inlocuind aproape in totalitate un aspirator traditional.

Nu are defecte particulare. Doar timpul de care are nevoie sa se reincarce care este de 3 ore si care face dificil sa fie utilizat pentru un ciclu complet de curatenie de mai multe ori pe zi.

Sigur, il gasesti si in Romania, dar ceea ce conteaza este: la ce pret?

Si daca te-am convins ca sa te uiti la el pe Amazon, poate vrei sa mai vezi si alte produse cu reduceri foarte mari in asteptare lui Black Friday!

Tine cont ca plata transportului este aceeasi la un dat nivel de greutate si volum; adica poti plati doar 16 euro pentru livrarea acestui aspirator dar poti plati tot 16 euro pentru livrarea lui si altor produse cumparate impreuna. Deci poti sa scazi pretul livararii la mai nimic!

Fa un tur pe pagina Amazon dedicata pentru Black Friday sa vezi ce te poate interesa!

Daca nu stii cum sa faci comenzi pe Aamzon, iti explic totul aici:

Ghid de Utlizare Amazon!

Update 20 Noembrie 2017

Dupa doua zile am vazut ca pretul la acest aspirator a crescut cu aproape o suta de euro. Dar pe cine intereseaza, il va gasi cu siguranta din nou la pretul mai sus afisat chiar in ziua de Black Friday pe Amazon. Deci, stay tuned! 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Aspirator Robot Philips FC 8776/01
Author Rating
41star1star1star1stargray

Lasă un comentariu