Amazon in Romania

Daca ai cautat vreodata in Google dupa „Amazon in Romania”, „livrare sau shipping in Romania Amazon”, „comanda pe Amazon din Romania”, „Amazon Romania online”, „Vreau sa cumpar de pe Aamzon” etc, si nu ai gasit nimic, trebuie sa stii ca Amazon nu are un site de vanzari in Romania.

Comanda Amazon din Romania

 

De fapt, te intrebi daca poti cumpara de pe Aamzon din Romania. Raspunsul este: da! Aamzon nu are site in Romania, dar are site-uri de vanzari in Italia, Germania, Anglia, Franta si Spania. In afara de America bineinteles.

Tu din Romania poti foarte bine sa cumperi de pe aceste site-uri. In ultimul timp Amazon a crescut posibiliatea de a putea face cumparaturi si din Romania de pe toate site-urile sale.

Daca cu ceva timp in urma multe produse de pe site-urile Amazon nu puteau fi livrate in Romania, acum multe din acele produse au devenit eligibile si pentru tara noastra. Sunt din ce in ce mai putine cele care nu pot fi expediate de Amazon in Romania si de obicei sunt produse vandute de terzi vanzatori (resseleri) cum se numesc ei pe Amazon si care se ocupa si de livrare a ceea ce vand. Nu sunt in gradul sau nu sunt interesati sa expedieze in Romania.

Daca te-ai intrebat vreodata, ok, dar pe care site Amazon fac comanda mea? Raspunsul e simplu: De pe acel site unde ceea ce cauti tu este mai ieftin!

Sa presupunem ca stii ce vrei sa cumperi. Sa zicem Iphone 8. Mergi pe Amazon Italia si faci cautarea ta. Te uiti la pret. Mergi si pe Amazon Germania si cauti Iphnone 8. Mergi pe Amazon Anglia, Franta sau Spania si cauti super telefonul de la Apple.

Preturile difere de la un site la altul, difera chiar pe acelasi site. Motivul este ca Iphone 8, dar orice produs, este vandut pe Amazon de mai multe firme. Unele au un pret, altele altul.

Il gasesti pe cel mia ieftin. Acum trebuie sa vezi daca iti poate fi livrat in Romania. Daca nu vezi pe nicaieri ceva de genul: “acest produs nu poate fi livrat in Roamnia”, (aici iti explic cum poti sa intelegi orice limba pe internet), in teorie inseamna ca nu sunt probleme si il vei primi. Dar ca sa fi sigur il pui in cos si mergi la check-out. Nu trebuie sa-l cumperi inca. La check-out vezi doua lucruri importante: cat te costa transportul si daca iti poate fi adus casa.

De exemplu, poti sa-l gasesti mai ieftin in Anglia, dar inclus si pretul transportului poate fi mai scump decat daca l-ai cumpara din Italia, samd.

Decizi tu daca il cumperi, de unde, si cat vrei sa dai pe el. Ceea ce vreau sa-ti spun eu, este ca multe produse (inclus Iphone 8), ai toate sansele sa le gaseti mai ieftine pe un site Amazon decat in Romania.

Si de aceea merita macar sa cauti, sa vezi si sa-ti faci o idee despre pretul total livrat la tine acasa.

Aici gasesti un Ghid complet de utilizare Amazon!

Summary
Amazon in Romania
Article Name
Amazon in Romania
Description
Cauti Aamzon in Romania? Nu exista dar nu are nimic! Poti sa comanzi pe Amazon Italia, Anglia, Germania fara probleme
Author
Publisher Name
bobyland.ro

Lasă un comentariu