200 de mii de dolari pe luna cifra de afaceri pe Amazon. De la nimic!

Cumpara de la Walmart  si vinde pe Amazon! O cifra de afaceri incredibila!

O istorie interesanta si plina de speranta vine din America.

Ryan Grant, un ex contabil isi lasa serviciul sigur cu un salariul de 50 de mii de dolari pe an si incepe sa cumpere in mod automat de la Walmart – un lant de supermecate americane dintre cele mai mari. Revinde tot pe Amazon.

Ryan Grant

Amazon Seller App.

Amazon are lansata o aplicatie care permite sa citesti codul de bare de pe orice produs si iti spune instantaneu daca pretul acelui produs este mai mare sau mai mic decat pe Amazon.

Grant a profitat din plin de aceasta functie. Inarmat cu un carut de cumparaturi printre rafturile de la Walmart, tot ceea ce costa mai putin decat pe Amazon ajunge in carut si Grant il pune in vanzare pe Amazon.

Ce vinde Grant?

Nu sunt multe ocaziile de a gasi ceva mai ieftin decat pe Amazon, dar cateodata se intampla. Grant cu multa rabdare si cu app-ul instalat pe telefonul sau, citeste mii de coduri de pe produsele de la Walmart in cautarea celor care sunt mai ieftine decat pe Amazon. Si cu siguranta le si gaseste, dat fiind ca face vanzari care depasesc milionul de dolari pe an. Afacerile sale sunt in crestere libera.

Grant a inceput cu cartile universitare pe Amazon, dar a inteles repede unde era afacerea si acum a ajuns sa plateasca un serviciu de impachetare oferit de Amazon insusi pentru a face fata comenzilor.

Grant a inceput in 2013 cand lasa munca sa din proprie iniziativa. Dupa numai trei luni castigase deja 9 mii de dolari din aceasta activitate pe Amazon.

Cat timp cheltuie Grant la vantoare de produse?

Acum Grant cheltuie in medie 30 de ore pe sapatamana printre rafturile de la supermercate la vanatoare de oferte. De exemplu Grant face afaceri foarte bune cu impodobirile de Craciun. Le cumapra dupa ce trece Craciunul la preturi foarte mici si le vinde tot anul pe Amazon. Sunt multi care cumpara cand mai putini te astepti, de exemplu si in august.

Mai mult despre Grant!

Grant are si un blog unde vrea sa-i ajute si pe altii sa realizeze ce a reusit el.

A scris si un ghid pentru incepatori, v-as recomnda sa incepeti de aici daca va trece prin gand sa va lansati intr-o afacere la moda si in Romania in acest timp. Nimic nu e mai pretios decat experienta cuiva care a reusit si nu apa de ploaie vanduta la bani grei pe internet.

In schimb, poate vreti sa puneti un like la pagina acestui site!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Amazon Reseller
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu